Sigues una Gos & Family!

Qui pot ser una Gos & Family?

Qualsevol persona que tingui gos/sa i vulgui passar una divertida estona a la natura. Pot ser una persona sola, una parella, una família… L’única condició és tenir gos/sa o gos/sos. I ganes de fer una passejada molt desestressant!

 

On es realitza el reportatge?

El lloc el pots/podeu triar tu/vosaltres o si no ho tens clar, et podem fer suggeriments…  coneixem molts llocs per tot Catalunya. Dependrà de la teva edat i la del teu gos… 😉  joves i amb ganes de marxa i de caminar o amb “experiència” i més pausadets?

El millor lloc és a la muntanya (segurament el teu gos hi estarà d’acord!) però també pot ser a la platja o, si no et pots desplaçar gaire lluny, podem buscar un parc a prop de casa. Però pensa una cosa: com més espai tinguem i menys gent hi hagi al voltant, més maco quedarà el reportatge. Heu de venir amb el vostre cotxe. Prèviament haurem quedat en el lloc.

 

Tenim algun límit de km?

Depenent del reportatge, tens dos reportatges que inclouen un desplaçament a un màxim de 50 km de Barcelona ciutat, com poden ser llocs tan fabulosos com Gallecs (on vam realitzar el reportatge de la Nala) o qualsevol parc del Vallès (el vídeo de la Nina) El reportatge Gos & Friends et portarà més lluny, fins a un màxim de 100 km de Bcn ciutat, això vol dir llocs tan fabulosos com el Parc Natural del Montseny, qualsevol indret de la Garrotxa o el Berguedà…

 

Quanta estona dura el reportatge?

Sense contar el desplaçament, pot variar (depenent del reportatge) entre 1 o 2 hores.

Si teniu alguna altra idea, feu-nos-la saber, ens adaptarem al que us vingui més de gust.

 

Què inclou el preu?

Desplaçament, sessió de gravació segons la tarifa escollida i edició d’un clip. El vídeo s’entrega en un PEN en una caixeta.

 

Puc regalar el vídeo a una altra persona?

I tant que sí! Aquesta és la idea, que puguis fer un regal sorpresa que segur que serà tot un èxit! Només t’has de posar en contacte amb nosaltres, enviant-nos un correu indicant el nom de la persona o persones a qui va dirigit el regal i el del seu gos o gossa. Tria l’opció que vols regalar i t’enviarem un val regal que podràs entregar personalment o en format digital. Més informació a la pàgina regala Gos & Family.

 

També pots ser una Gos & Family etiquetant-te amb el teu gos a Instagram amb #Gosandfamily. I seguint-nos a la nostra pàgina de Facebook i Instagram. Benvinguts! 

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailNo tags for this post.