Qui som i què fem

Hola! Benvinguts a Gos & Family!

Aquest projecte ha estat creat, a parts iguals, per la meva gosseta Cèlia i per mi, la Mita. Ella l’ha inspirat i jo he intentat donar-li forma amb aquesta web i, a partir d’ara, serà un plaer fer-ho amb els vídeos que em demaneu dels vostres gossos i gosses.

Sóc la creadora de No avorreixis els teus amics (vídeos de boda pels que no els agraden els vídeos de boda) i des de sempre he estat vinculada al món del cinema i del vídeo. Però aquest projecte que ara us presento comença amb una petita història…

Una petita història d’amor

Fa uns anys col·laborava amb la protectora de Mataró fent vídeos de gossos perquè trobessin un adoptant. Un dia vaig gravar una gosseta que tremolava i tenia molta por quan algú se li acostava. Un cop a casa, mentre editava el vídeo, sobtadament, com un flash, em vaig enamorar perdudament d’ella, de la Cèlia.

Vosaltres no us haguéreu també enamorat d’ella?

Ella no volia saber res de mi, ni de cap humà i ens ho vam haver de currar molt (les dues!) També la protectora va ajudar-nos perquè la nostra història tingués un final feliç. I, després de 6 mesos i d’unes quantes anades i vingudes de Mataró perquè s’acostumés a mi, va anar superant, molt a poc a poc, les seves pors, demostrant que no hi ha res impossible. La recepta, senzilla: paciència i amor, a parts iguals.

Ara, anys després, quan la veig corrent feliç per la muntanya o fent sofing al meu costat m’adono de com es fan estimar els animals. I penso que tots tenim una història d’amor amb el peludet amb el qual compartim la vida.

He descobert també amb ella que un gos, a part de ser un membre més de la família, és quelcom més: és un vincle directe amb l’alegria i la bondat i un suport vital en moments difícils. No és estrany que els que tenim la sort de tenir-ne un al costat, vulguem compartir cada moment de la nostra vida amb ells.

M’agradaria aportar la meva experiència professional i la meva simpatia cap als peluts perquè tingueu un bonic record en vídeo d’un moment compartit amb la vostra gos & family.

Una foto a la qual tinc molt carinyo: la Cèlia i jo, a la 2a edició del Pet-jades, caminada solidària organitzada per la Protectora de Mataró

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmailNo tags for this post.